Server nieuws

The Glorious Age

Het is zo ver! De laatste age van de Technology Tree in seizoen 5 is van start gegaan. In deze age is weer veel nieuws te ontdekken, waaronder het laatste deel van de Technology Tree. Dit betekend dat PvP een nieuwe wending krijgt. Het gebruik van netherite tools en totems zal de pvp direct beïnvloeden, maar dat is niet het enige. PvP combat wordt op meerdere vlakken gestimuleerd in de laatste age. In de Nether zijn twee bastions te vinden waar je kan traden met piglins, of op andere spelers kunt jagen. Ook de zwarte markt in de buurt van spawn heeft een upgrade gekregen, wat meer redenen geeft om hier te vechten.

The New World

Naast de ontwikkelingen die meteen van start gaan in de Glorious Age, staat ook de grootste update van het seizoen op ons te wachten: The New World. In deze update kan je een compleet nieuw werelddeel ontdekken. Voor ervaren spelers is dit een beetje te vergelijken met de Questwereld, maar dan een stuk groter. Het zit vol met talloze quests, PvP-mogelijkheden en co-op uitdagingen.

Events

Gedurende de Glorious Age hebben we de focus op het organiseren van events. Naast het houden van regelmatige standaard events op de event server, gaan we binnenkort van start met een nieuwe editie van het Activa Villager voetbal toernooi. Ook wordt er focus gelegd op PvP events. Er worden King of The Hill events gehouden op de map, er komt een speurevent op de map en het seizoen zal natuurlijk afgesloten worden met een grote wereldoorlog. Naast de events die al op de planning staan proberen we extra events te organiseren zoals een PvP toernooi in 2v2 format.

In het kort
  • Toegang tot de Glorious Age technologies en features in /kt menu.
  • Een flinke buff van de Crates.
  • Nieuwe items verkrijgbaar bij de Zwarte Markt.
  • Opening van Nether portal in de spawn.
  • Binnenkort de opening van The New World.
  • Veel events.