Custom Mechanics

CUSTOM MECHANICS

Activa Kingdoms maakt gebruik van verschillende custom mechanics om de server nog interessanter te maken.
Zo worden door de custom mechanics onder andere PvP gestimuleerd en survival ervaringen gecustomized.
Dit is allemaal gedaan om de speelervaring leuker te maken en langer te laten duren.
Hieronder zie je een opsomming van de custom mechanics op Activa Kingdoms.

Custom map
Geniet van een compleet custom gemaakte map met alle mogelijkheden voor kingdoms om een groot rijk neer te zetten.

Technology systeem
Kingdoms beschikken in de beginfase nog niet over alle technologies. Ontwikkel je kingdom en blijf je concurrentie voor op gebied van enchanting, allies en meer.

Balance systeem
Door te spelen op de server verdien je Balance. Met deze Balance kan je speciale dingen in de Balanceshop aanschaffen zoals onzichtbaar zijn op de Dynmap.

Government levels
Door te ontwikkelen in technology zal je kingdom haar Government level upgraden. Begin als dappere Tribe en groei uit een machtige Empire.

Weekend PvP
Elke vrijdag 18:00 tot zondag 22:00 is het mogelijk om in de unsafe regions van kingdoms te PvPen. Pas dus goed op in het weekend!

Border PvP
Vecht bij de borders van kingdoms. Als je eenmaal in combat zit kun je met deze persoon blijven vechten, ook in zijn eigen region.

Custom fishing
Unlock via technology de mogelijheid tot custom fishing. Hiermee kan je verbeterde en specialere loot opvissen.

Special movement
Gezellig met zijn allen rond een kampvuur zitten? Dat is mogelijk! Je kan namelijk op slabs zitten. Met bepaalde ranks kan je nog meer trucjes uitvoeren.

Markt
Alle blokken en items zijn verkrijgbaar op de map zelf of op de markt. Vervelende bouwblokken kan je bij deze ondernemers kopen in ruil voor emeralds.

Zwarte markt
Spullen die eigenlijk pas laat verkrijgbaar zijn in de technology kunnen op de zwarte markt verkrijgbaar zijn. Wie weet kan je hier ook wel andere goedkope items vinden?