Kingdom aanvragen

Een Kingdom aanvragen

Het is op Activa Kingdoms mogelijk voor iedereen om zijn/haar eigen kingdom aan te maken. Begin als kleine Stam, en groei door tot een machtig Keizerrijk!

 

Een kingdom starten doe je via onze Discord. Als je eenmaal onze Discord bent gejoined lees je de richtlijnen en accepteer je het welkomstbericht. Daarna ga je naar het kanaal #apply-kingdom. In dit kanaal klik je op de Apply Kingdom knop. Je krijgt als het goed is een berichtje van onze Activa Bot die je een aantal vragen stelt. Zorg ervoor dat je server-DM’s aan hebt staan als dat nog niet zo is, hoe je dat instelt vind je hier.

De Activa Bot gaat je de volgende vragen stellen:

1. wat wordt de naam van jouw kingdom?

De naam van je kingdom moet voldoen aan de volgende vereisten:

– Nog niet bestaande naam
– Geen DDG naam (Entropia, Malzan, Malino)
– 1 woord
– Geen bekende bestaande of niet-bestaande plek/land (Skaikru, Parijs, Winterfell, India)
– Geen speciale tekens (ë, û, @)

2. wat is jouw eigen minecraft-naam?

3. Hoeveel spelers verwacht je dat jouw kingdom gaan joinen bij de start van je kingdom?

4. Wat zijn de Minecraft-namen van minimaal 4 andere spelers?

5. Wat is jouw motivatie voor het maken van een kingdom en wat zijn de plannen van jouw kingdom?

Beschrijf hier waarom jij denkt dat jij en je groepje geschikt zijn voor het starten en leiden van een kingdom. Zorg ervoor dat je netjes en begrijpelijk typt. Hoe beter en origineler je motivatie, hoe meer kans je hebt dat wij je kingdom accepteren.

6. In welke wereld wil je jouw kingdom stichten?

Kies uit Trionis of Eridem.

7. in welke provincie zou je een kingdom willen starten? Vul een provincienummer in.

Hiervoor moet je een provincie uitkiezen op onze Dynmap.

Op deze pagina zie je een interactieve kaart van onze map. De gebieden zijn verdeeld in hexagons, dit zijn onze provincies. Door op je gewenste provincie te klikken komt er een nummer in beeld. Dit is het nummer dat je moet doorgeven aan de Activa Bot.

Let op: zorg ervoor dat er minimaal 2 provincies tussen jouw provincie en die van anderen zitten zodat je niet te dichtbij begint en later uitbreidingsmogelijkheden hebt.

Na het beantwoorden van alle vragen klik je op het vinkje om je aanvraag te versturen. Vanaf dan is het puur geduld hebben tot je aanvraag wordt goedgekeurd of afgekeurd. Bij goedkeuring of afkeuring krijg je een berichtje. Is er iets misgegaan of lukt het toch niet? Maak dan even een ticket aan in #tickets.