a

Menu

Home

Informatie

Regels

Ban lijst

Staff team

Contact

Quests

Discord

Dynmap

Shop

Galerij

Regels

De regels

Om de Activa Kingdoms server zo goed en eerlijk mogelijk te runnen hebben wij een aantal regels opgesteld om het voor elke speler zo aangenaam en eerlijk mogelijk te laten verlopen. De regels die wij aanhouden zijn niet erg moeilijk te begrijpen en wanneer je deze dan ook verbreekt zullen er consequenties aan hangen. Kortom hou je simpelweg gewoon aan de regels en er is niets aan de hand.

Mocht je vragen hebben betreft een regel van de server kun je terecht bij onze contact pagina.

begin zelf een dorp

Sectie 1. Gedrag, Chat & Overig

Artikel 1. Geen toxic gedrag in de chat. Als je leuk wilt doen met je vriendjes en daarbij de speelervaring van andere mensen verpest mag dat zeker, maar niet hier. (mute)

Artikel 2. Discussies mogen, maar respecteer elkaar altijd. (warn-2d)

Artikel 3. Andere mensen uitschelden is niet toegestaan. (2d-14d)

Artikel 4. Schelden op gameplay of in het algemeen is wel toegestaan (uitzondering = artikel 4), maar doe dit met mate. Hou er rekening mee dat er ook jonge mensen op de server spelen. (2d)

Artikel 5. Schelden met moderne ziektes zoals #kk is niet toegestaan, omdat dit een grote impact op bepaalde mensen kan hebben. (14d-90d)

Artikel 6. Geen links sturen. (warn-14d)

Artikel 7. Geen reclame maken. (warn-2d)

Artikel 8. Niet spammen, en ook geen tags zoals @Owner spammen. (2d)

Artikel 9. Geen opmerkingen die iemand kunnen kwetsen of algemeen niet zijn geaccepteerd. (2-14d)

Artikel 10. Als je iemand wilt reporten voor het overtreden van de regels, stuur dan een bericht naar @Maruccc of @pp007x.

Artikel 11. In bepaalde gevallen maak je kans op een unban. Stuur een bericht naar @Maruccc of @pp007x voor meer informatie over jouw geval.

Artikel 12. Niet irritant voordoen en grapjes maken die ten koste gaan van het plezier van andere mensen om het leuk te maken voor jezelf en vriendjes. (2-14d)

Artikel 13. Ingaan op warns en bans in de Minecraft chat is niet toegestaan. Dit kan je via Discord doen door de staff te berichten. (warn-7d)

Sectie 2. Minecraft gameplay

Artikel 1. Gebruik geen mods, hacked clients of corrupte resource packs zoals XRay. Alleen Optifine en Schematica (puur voor BOUWEN) zonder AutoBuild zijn toegestaan. Wil je toch een andere mod? Vraag dit dan na bij de staff. (2d-90d)

Artikel 2. Geen AFK-farms zoals AFK-Fish-Farms, etc. (14d)

Artikel 3. Geen mega-farms. Bouw ze zover je nodig hebt. (warn-2d)

Artikel 4. Redstonemachines zijn toegestaan tot een bepaald punt. Als je machine teveel lagg veroorzaakt moet deze weggehaald worden. (warn-14d)

Artikel 5. Geen bugs abusen, als je deze vindt, meld ze dan. (warn-30d)

Artikel 6. Sloop niet onnodig de map. (warn-7d)

Artikel 7. Je mag niet dicht bij een kingdom bouwen of de map slopen. Gebouwde dingen buiten de border mogen wel gesloopt worden. (warn-14d)

Artikel 8. Homes moeten minimaal 100 blokken van borders verwijderd zijn. (warn-14d)

Artikel 9. Farms met redstone mogen niet automatisch zijn. Ook 0 tick farms zijn niet toegestaan. Farms met redstone mogen alleen semi-automatisch zijn (dus met knopje of lever).

Sectie 3. Kingdoms

Artikel 1. Elk kingdom heeft een beginnersprotectie van 5 dagen. In deze tijd mag zij niet de oorlog verklaard worden. Zij mag zelf wel de oorlog verklaren, maar dan vervalt de beginnersprotectie. De beginnersprotectie vervalt ook bij een upgrade naar Stad of hoger.

Artikel 2. Bij het aanvragen van een kingdom moet je minimaal 1000 blokjes verwijderd zitten van een ander kingdom. Anders komen er problemen met uitbreiden in de toekomst.

Artikel 3. Je mag GEEN spullen meenemen naar andere kingdoms en dus ook GEEN EIGEN spullen. Je moet een lege inventory hebben als je joint en leaved. Dit valt onder smokkel. Ook andere mensen mogen je geen spullen geven uit je oude kingdom of als ‘donatie’. (2d-14d)

Artikel 4. Tot de kingdom-rank Stad mogen er eventueel 2 oudsten of heren zijn. Daarna 1 graaf, 1 koning en 1 keizer.

Artikel 5. Volg de regels van je eigen kingdom op. Niet grieven. (warn-14d)

Artikel 6. Een hertogdom mag maximaal 350 blokjes van het kingdom of ander hertogdom verwijderd zijn.

Artikel 7. Als leider zijnde mag je niet je kingdom leaven zonder dit bij de staff te melden. (warn-3d)

Artikel 8. Je mag je eigen kingdom-leden wel killen voor de grap, roleplay of andere dingen, maar niet spawnkillen of te vaak killen. (warn-3d)

Sectie 4. Oorlogen

Artikel 1. Als de aanvallende partij te laat is (max 5 min) verliezen zij automatisch het gevecht.

Sectie 5. Shop

Artikel 1. Packages die gekocht worden in de shop worden zo snel mogelijk geleverd. Bij handmatige packages moet een bericht daar de staff worden gestuurd als er geen staff online is.

Artikel 2. Fly mag je alleen binnen de border van je eigen kingdom gebruiken. (fly afpakken)

Sectie 6. Nether

Artikel 1. Het is niet toegestaan om op het dak van de Nether te komen.

Artikel 2. Het is niet toegestaan om een zombie pigman farm te maken in de Nether.