Leider(s): Jooska, zakpatat2019 en Een_naam
Aantal leden: 12
Landschap: Plains eiland
Level: Baronie

Wij zijn het kingdom Tharsus en spelen met een leuke gezellige groep tussen de 13-25 jaar. We vinden het leuk om met elkaar in call te zitten en om samen te grinden. Bouwen vinden we leuk om te doen, en ook houden we wel wat van PvP ook al zijn we hier niet zo goed in. We zijn momenteel een baronie die rustig willen doorgroeien tot koninkrijk. Bij ons kan je gezellige calls, goed overleg, lekker bouwen, af en toe PvP verwachten maar waar je wel zelf moet grinden.

Wij zoeken actieve spelers, PvP’ers, grinders en mensen die goed kunnen luisteren en overleggen. Wil jij nou in een kingdom waar het gezellig is en waar je rustig je gang kan gaan? Stuur dan vooral een berichtje naar YoSHE#6849 op Discord.

Geplaatst op 08-02-2022