Leider: DutchJochum00
Aantal leden: 14
Landschap: Sneeuw/Enkele bergen
Level: Baronie

Op de bovenstaande foto zie je een gedeelte van het Kingdom Orhim. Specifiek gezien , een gedeelte van het dorp. Wonderschöne he? Dit is Orhim. Wij zijn een land dat zich bevindt in de sneeuw biome tussen enkele bergen. Onze drijfveer bestaat uit 2 onderdelen: Innovatie (Op creatieve wijze projecten ontwerpen , uitvoeren en afleveren) en gezelligheid. Orhim is een verder niet algemeen bekend land omdat we vaak en het liefst in stilte operateren. Dit betekend dat we weinig tot geen oorlogen voeren. Handel daarin tegen zijn we actiever in. Verder is Orhim opzoek naar builders en gezelligheid. Dit houd in dat je redelijk actief moet zijn. Hoeft geen 6 uur per dag te zijn maar , als je een moment hebt om te joinen op de server , you’re welcome :). We bouwen in Nordic/Medieval style. Ervaring met de bouwstyle is pre. Want , het kan aangeleerd worden.

Kandidaats-profiel;

-Je bent in bezit van het communicatie-tool Discord.
-Bouwen in Nordic/Medieval. Ervaring is fijn maar is tegelijkertijd pre.
-Overweg kunnen met zwaard en boog.-Je bent van nature een gezelligheidspersoon en een teamplayer.

Ben jij onze nieuwe speler? Stuur dan gerust een berichtje naar Zyzz#4666

Geplaatst op 04-03-2022