Leider: Appelsap_12345
Aantal leden: 12
Biome: Desert
Level: Baronie
Palmbomen, zon, zand en zee. Aan de kust van een grenzeloze woestijn ligt het groeiende kingdom Rhuin. Over het algemeen zijn we een vredig volk dat vooral op elkaar gericht is, maar als de tijd aanbreekt gaan we vol vertrouwen het slagveld op. Belangrijke waarden in Rhuin zijn vrijheid en gelijkheid. Er zijn natuurlijk een aantal regels om de orde te behouden maar veel restricties zul je niet hebben.En nu over jou! Het is aangeraden om discord te hebben maar het is geen noodzaak. Verder vinden we het fijn als je respect hebt voor je medeburgers/leider en dat je enigszins actief bent. Verdere regels zul je uitgelegd krijgen, daarnaast zijn ze te vinden in onze discord. Iedereen is hier welkom. Of je nou houd van PVP, bouwen, grinden of rustig op het strand wilt liggen.Ben jij geïnteresseerd? Stuur Appelsap_12345#4655 een berichtje via discord of via minecraft.

Geplaatst op 06-03-2022