Leider: Jassie2006
Aantal leden: 13
Landschap: Grassland met heuvels
Level: Dorp

Ons kingdom kan heel erg mooi bouwen, we grinden ook heel erg veel. We zijn heel erg actief en we zitten samen heel erg veel in call! Als je van plan bent onze kingdom te joinen kunnen we samen in call zitten, samen minecraft spelen! Onze plannen nu zijn nog een beetje grinden, bouwen en vooral veel lol maken! In de toekomst kunnen we kijken naar echte war’s etc.

We kunnen heel erg veel spelers gebruiken, dus kan jij goed bouwen? Dan is Sorin een goede plek om te joinen want we hebben nog wel een paar builders nodig. Kan jij goed pvp? Dan kan je ook zeker joinen want goede pvpers kunnen we zeker gebruiken. Vindt jij het leuk om te minen, farmen dan kan je ons zeker ook opzoeken! Je kan mij dm’en op discord Sawian#6260 of je kan #6832 dm’en. Je kan ons ook altijd opzoeken in game! (R3kdd, Jassie2006)

Geplaatst op 09-03-2022