Kingdom Promotie

Wil je een kingdom joinen? Of wil je juist dat mensen in je kingdom komen? Dit is de plek waar je als leider je kingdom kunt promoten!
Om je eigen kingdom op deze pagina te showen met een promotiebericht kun je een ticket aanmaken op onze Discord in 🔖︱tickets.
Je mag als kingdom één keer per maand een promotiebericht plaatsen.

Mytia

Mytia

Leider: Cody1245
Aantal Leden: 8
landschap: Plains
Level: Dorp

Gegroet Speler wij zijn Mytia: een KD Dat een Gezellig; Vriendelijk en leuk is, overigens heeft het ook goede allies. Wij zijn vooral een pvp KD maar ook deels een bouw KD. Ben jij iemand die 13+ is, kan Bouwen, Pvpen of Grinden en vrij actief is? Dan Kunnen wij jou Goed Gebruiken! We zijn 4 april Gestart en zoeken altijd naar meer leden: ‘Des te meer zielen des te meer vreugd’.

Wat kun je van ons verwachten:
– Een KD Leider met veel Ervaring
– Gezelligheid – Actieve leden
– Vriendelijkheid
– Spelers Leeftijd Gemiddeld Tussen de 14-19
– Starter Gear
– Rondleiding
– En meer

Wat verwachten wij van jou:
– Dat je zelf je stuff grind zoals god sets dia’s enz
– Dat je goed kan overleggen met andere mensen
– Dat je Niet te toxic bent en vriendelijk blijft tegen andere mensen
– Dat je luistert naar lead
– Dat je je aan de regels houd
– Dat je geen ruzie zoekt met andere mensen
– Dat je gezellig bent zodat we een fijn en gezellig kd kunnen blijven

Wat zijn de requirements om te joinen
– 13+ (kan uitzondering gemaakt)
– Je moet Discord Hebben
– Actief zijn
– Microfoon en speakers of hoofdtelefoon (Microfoon hoeft niet maar is wel handig)
– Moet nederlands of engels kunnen

Wil jij Ons joinen?
Zoja stuur even DeGamingLionNL#6085 op discord of msg Cody1245 in game

Lyonesse

Lyonesse

Hallo!! Wij zijn Lyonesse. Wij zijn een groot kingdom dat in de jungle gelegen is. Wij zijn op het moment bezig met een sterk leger te maken en een mooi land te bouwen. Wij noemen ons zelf ook wel bosjesmannen omdat wij in de jungle leven. Als jij een sterke en gezellige community zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Ga jij helpen deze community actiever te maken?! Stuur dan PeterIngmar <3#1367 of georg2#0782 een dm en wie weet kom jij er wel in! Ps. Wij zoeken vooral pvpers en bouwers, je moet ouder dan 13 zijn en discord hebben (Microfoon hoeft niet perse).

Leider: PeterIngmar
Aantal leden: 15
Biome: Jungle
Level: Graafschap
Bouwstijl: Oak/medieval oak/Jungle

Geplaatst op: 06-04-2022

Llevigar

Llevigar

Kingdom Llevigar is een leuk en gezellig kingdom. Wij zoeken veel mensen voor ons kingdom! Kan je niet bouwen? Of kan je niet pvpen? Geen probleem! Je kan altijd wel wat anders doen in ons kingdom. We zoeken ook mensen die het leuk vinden om te verzamelen. Ook zoeken wij mensen die quests willen doen in de quest-wereld.

We bouwen in verschillende stijlen in ons kingdom. Zo kunnen dorpjes rondom onze hoofdstad er totaal anders uit zien. Dus kan je goed bouwen in één bepaalde stijl? Dan is de kans groot dat je wel ergens terecht kan.

Wat wij vragen van onze leden is:
– Actief zijn,
– Discord hebben,
– Een goed werkende microfoon,
En 13+ jaar oud zijn.

Hoe join je Llevigar? DM D34NWYN#0536 of Kenobi#6247 met de vraag of je mag joinen.

Geplaatst op: 03-04-2022

Sorin

Sorin

Leider: Jassie2006
Aantal leden: 13
Landschap: Grassland met heuvels
Level: Dorp

Ons kingdom kan heel erg mooi bouwen, we grinden ook heel erg veel. We zijn heel erg actief en we zitten samen heel erg veel in call! Als je van plan bent onze kingdom te joinen kunnen we samen in call zitten, samen minecraft spelen! Onze plannen nu zijn nog een beetje grinden, bouwen en vooral veel lol maken! In de toekomst kunnen we kijken naar echte war’s etc.

We kunnen heel erg veel spelers gebruiken, dus kan jij goed bouwen? Dan is Sorin een goede plek om te joinen want we hebben nog wel een paar builders nodig. Kan jij goed pvp? Dan kan je ook zeker joinen want goede pvpers kunnen we zeker gebruiken. Vindt jij het leuk om te minen, farmen dan kan je ons zeker ook opzoeken! Je kan mij dm’en op discord Sawian#6260 of je kan #6832 dm’en. Je kan ons ook altijd opzoeken in game! (R3kdd, Jassie2006)

Geplaatst op 09-03-2022

Rhuin

Rhuin

Leider: Appelsap_12345
Aantal leden: 12
Biome: Desert
Level: Baronie
Palmbomen, zon, zand en zee. Aan de kust van een grenzeloze woestijn ligt het groeiende kingdom Rhuin. Over het algemeen zijn we een vredig volk dat vooral op elkaar gericht is, maar als de tijd aanbreekt gaan we vol vertrouwen het slagveld op. Belangrijke waarden in Rhuin zijn vrijheid en gelijkheid. Er zijn natuurlijk een aantal regels om de orde te behouden maar veel restricties zul je niet hebben.En nu over jou! Het is aangeraden om discord te hebben maar het is geen noodzaak. Verder vinden we het fijn als je respect hebt voor je medeburgers/leider en dat je enigszins actief bent. Verdere regels zul je uitgelegd krijgen, daarnaast zijn ze te vinden in onze discord. Iedereen is hier welkom. Of je nou houd van PVP, bouwen, grinden of rustig op het strand wilt liggen.Ben jij geïnteresseerd? Stuur Appelsap_12345#4655 een berichtje via discord of via minecraft.

Geplaatst op 06-03-2022

ELFHAME

ELFHAME

Leider: CruelPrincess
Aantal leden: 7
Biome: Mountains
Level: Dorp

Hallo! Wij zijn een dorpje genaamd Elfhame, we zullen onszelf even kort aan jullie voorstellen:
We zijn nog maar heel klein maar wel erg gezellig, zitten vaak in call en grinden graag samen. Ons kingdom zit op een berg en onze bouwstijl is Fantasy zoals je op de foto kunt zien! We zijn allemaal wel in om wars te doen alleen zijn we er nu nog niet sterk genoeg voor, daar zijn we dus hard mee bezig. Wel vinden een paar leden het leuk om andere kingdoms zo nu en dan te bordercampen.  In ons kingdom vinden we het belangrijk dat iedereen naar elkaar luistert en dat we voornamelijk gewoon veel lol hebben. We zijn niet een kingdom met veel vijanden en zijn goed in contact met een paar kleine kingdoms om ons heen.

Als je in ons kingdom wilt hebben we wel een paar kleine eisen: je hebt discord, je kan veel online komen en je kan je gewoon gedragen en luisteren naar de andere leden. Ben je nou helemaal enthousiast om ons kingdom te joinen of wil je nog wat meer van ons weten? Stuur dan een prive bericht naar Joska#1704. Zij zal je dan verder helpen.
Hopelijk tot snel!

Geplaatst op 04-03-2022

ALGARD

ALGARD

Leider: Koffiekom
Aantal leden: 14
Biome: Plains
Level: dorp

Algard is een mooi dorpje in het oosten van de map. Ons kingdom is gericht op het bouwen van een mooi dorp en hopen uiteindelijk door te groeien tot een machtig keizerrijk. We hebben momenteel een paar pvpers maar vooral grinders en bouwers! Wij zoeken iedereen, wat je ook maar kan, je bent welkom in onze gezellige community.

Hoe kan je ons joinen? Je kan Koffiekom vinden op discord via: Wilbert I KoffieKom#7341 en mocht dit niet werken voeg dan dario#9911.

Geplaatst op 04-03-2022

 

 

MIRUS

MIRUS

Leider: Mythicalhis
Aantal leden: 13
Landschap: Taiga
Level: Baronie

Het kingdom Mirus is een groot en machtig kingdom, maar wel vredig. Iedereen werkt hier samen om Mirus nog mooier, sterker en veiliger te krijgen voor onze leden. We zijn opzoek naar leden die het leuk vinden om te bouwen, kunnen pvp’en als het erop aankomt en actief zijn.

Ben jij nou zo iemand? Dan ben je van hartje welkom in het kingdom Mirus. Wil je joinen? Stuur dan een berichtje via discord naar mythicalhis#2778. Dan kunnen we kijken of ons kingdom iets voor jou is.

Geplaatst op 04-03-2022

Orhim

Orhim

Leider: DutchJochum00
Aantal leden: 14
Landschap: Sneeuw/Enkele bergen
Level: Baronie

Op de bovenstaande foto zie je een gedeelte van het Kingdom Orhim. Specifiek gezien , een gedeelte van het dorp. Wonderschöne he? Dit is Orhim. Wij zijn een land dat zich bevindt in de sneeuw biome tussen enkele bergen. Onze drijfveer bestaat uit 2 onderdelen: Innovatie (Op creatieve wijze projecten ontwerpen , uitvoeren en afleveren) en gezelligheid. Orhim is een verder niet algemeen bekend land omdat we vaak en het liefst in stilte operateren. Dit betekend dat we weinig tot geen oorlogen voeren. Handel daarin tegen zijn we actiever in. Verder is Orhim opzoek naar builders en gezelligheid. Dit houd in dat je redelijk actief moet zijn. Hoeft geen 6 uur per dag te zijn maar , als je een moment hebt om te joinen op de server , you’re welcome :). We bouwen in Nordic/Medieval style. Ervaring met de bouwstyle is pre. Want , het kan aangeleerd worden.

Kandidaats-profiel;

-Je bent in bezit van het communicatie-tool Discord.
-Bouwen in Nordic/Medieval. Ervaring is fijn maar is tegelijkertijd pre.
-Overweg kunnen met zwaard en boog.-Je bent van nature een gezelligheidspersoon en een teamplayer.

Ben jij onze nieuwe speler? Stuur dan gerust een berichtje naar Zyzz#4666

Geplaatst op 04-03-2022

Tharsus

Tharsus

Leider(s): Jooska, zakpatat2019 en Een_naam
Aantal leden: 12
Landschap: Plains eiland
Level: Baronie

Wij zijn het kingdom Tharsus en spelen met een leuke gezellige groep tussen de 13-25 jaar. We vinden het leuk om met elkaar in call te zitten en om samen te grinden. Bouwen vinden we leuk om te doen, en ook houden we wel wat van PvP ook al zijn we hier niet zo goed in. We zijn momenteel een baronie die rustig willen doorgroeien tot koninkrijk. Bij ons kan je gezellige calls, goed overleg, lekker bouwen, af en toe PvP verwachten maar waar je wel zelf moet grinden.

Wij zoeken actieve spelers, PvP’ers, grinders en mensen die goed kunnen luisteren en overleggen. Wil jij nou in een kingdom waar het gezellig is en waar je rustig je gang kan gaan? Stuur dan vooral een berichtje naar YoSHE#6849 op Discord.

Geplaatst op 08-02-2022